FitChallenge køres i samarbejde med FitTeam KBH og er for alle personer der går efter at tabe fedt, bygge ren muskelmasse eller bare vil have det fedt til træning!

Deltagerne kommer igennem en udfordring, som ikke blot udfordrer deres krop, men også deres målsætningsevner, psykiske formåen, vaner, adfærd mm.

Vi har det SUPER sjovt og der er plads til alle. Typisk på vores Challenges er aldersfordelingen mellem 18 og 65 år. Vægten svinger mellem 47 kg og +140kg. Træningerne er primært med din egen kropsvægt og vil foregå på tid. Dvs. hvis I bliver bedt om at tage rygbøjninger i 30 sekunder, vil der være nogle til træningen som kan udføre 30 rygbøjninger og nogle der kan lave 2 - men alle er færdige på samme tid. Efter træningen er der en grundig udstrækning.

FitChallenge inkluderer coaching inkl. bodyscanning så vi sammen får optimeret din kost. 

Det er bevist at gennemførsel er nemmere hvis du starter en ny livsstil sammen med en anden person. Så udfordr gerne en ven eller veninde!

If it doesn’t challenge you - it doesn’t change you!

 

Du får 10 træninger for 249 DKK som inkluderer shake efter træning.

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER TIL RÅDIGHED... SÅ FØRST TIL MØLLE!

Bemærk: Aldersgrænse min. 18 år. Bodyscanning frarådes hvis du er gravid eller har pacemaker, men du er meget velkommen på FitChallenge!

FOR MERE INFO OG TILMELDING: www.fitteamkbh.dk - Coach: Karin Louise Bay Mikkelsen 

Del tilbudet med dine venner